Ne rezervojmë produkte të bakrit berilium

në një sërë përmasash dhe temperamentesh.

Ne mund të mbështesim sasi për të akomoduar të dyja vëllimet e larta
dhe nevojave me volum të ulët.Kur keni nevojë për produkte bakri beriliumi, mund të mbështeteni tek ne.

MISIONI

DEKLARATA

Jiasheng Copper Co. Ltd. u gjet në vitin 1997. Duke filluar nga prodhimi i bakrit të kuq, ne tani bëhemi një prodhues i produkteve të materialit të bakrit me gamë të plotë.Të tilla si bakri i kuq, bakri berilium, bronzi alumini, bakri i kromit zirkon.Ne integruam kërkimin dhe prodhimin së bashku me shitjet dhe shpërndarjen e materialit të bakrit dhe u bëmë një furnizues kryesor i materialeve të mykut në Kinën jugore.

e fundit

LAJME

 • Si aplikohet C17510 Beryllium Copper në industrinë e elektronikës?

  C17510 Beryllium Copper është një aliazh me performancë të lartë që përdoret zakonisht në industrinë elektronike për shkak të kombinimit të tij unik të vetive, duke përfshirë përçueshmërinë e mirë elektrike dhe rezistencën ndaj korrozionit.Shkathtësia dhe qëndrueshmëria e tij e bëjnë atë një material ideal për një gamë të gjerë aplikimesh...

 • Aplikime të ndryshme të bakrit të beriliumit C17510 në industri të ndryshme

  C17510 Beryllium Copper është një aliazh me performancë të lartë që përdoret zakonisht në industri të ndryshme për shkak të kombinimit të tij unik të vetive, duke përfshirë forcën e lartë, përçueshmërinë e mirë dhe rezistencën e shkëlqyer ndaj korrozionit.Shkathtësia dhe qëndrueshmëria e tij e bëjnë atë një material ideal për një gamë të gjerë...

 • Aplikim tipik për lidhjet e bakrit të beriliumit të kobaltit C17500

  C17500 Beryllium Copper është një aliazh i gjithanshëm dhe me performancë të lartë që gjen aplikime të shumta në industri të ndryshme.Kombinimi i tij unik i vetive, duke përfshirë forcën e lartë, përçueshmërinë dhe rezistencën ndaj korrozionit, e bëjnë atë një material ideal për përdorim në një gamë të gjerë aplikimesh.Në të...

 • C17500 Berilium Bakri: Vetitë, Aplikimet dhe Konsideratat e Sigurisë

  Lidhjet e bakrit të beriliumit vlerësohen shumë për kombinimin e tyre të jashtëzakonshëm të forcës, përçueshmërisë elektrike dhe qëndrueshmërisë.Një aliazh i tillë është C17500, i njohur gjithashtu si bakri i nikelit berilium, i cili njihet për përpunueshmërinë e tij të shkëlqyer, përçueshmërinë e lartë dhe rezistencën e mirë ndaj korrozionit.

 • C17510 bakri i beriliumit: Një përmbledhje e vetive dhe aplikimeve të tij

  C17510 Bakri i beriliumit: Një përmbledhje e vetive dhe aplikimeve të tij Bakri berilium, i njohur gjithashtu si BeCu, është një aliazh me bazë bakri që përmban një përqindje të vogël të beriliumit.Një lloj i veçantë i aliazhit BeCu, C17510, është i njohur për forcën e tij të lartë, përçueshmërinë e mirë elektrike dhe shkëlqyeshmërinë...