Ние складираме производи од берилиум бакар

во низа големини и темпераменти.

Можеме да поддржиме количества за да се приспособат и на големиот волумен
и потребите за низок волумен.Кога ви требаат производи од берилиум бакар, можете да сметате на нас.

МИСИЈА

ИЗЈАВА

Jiasheng Copper Co Ltd. е пронајден во 1997 година. Почнувајќи од производството на црвен бакар, сега стануваме производител на производи од целосен опсег од бакарни материјали.Како што се црвен бакар, берилиум бакар, алуминиум бронза, хром циркон бакар.Ги интегриравме истражувањето и производството заедно со продажбата и испораката на бакарниот материјал и станавме клучен снабдувач на материјали за мувла во јужна Кина.

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Како C17510 берилиум бакар се применува во електронската индустрија?

  C17510 Берилиум Бакарот е легура со високи перформанси која вообичаено се користи во електронската индустрија поради неговата единствена комбинација на својства, вклучувајќи добра електрична спроводливост и отпорност на корозија.Неговата разновидност и издржливост го прават идеален материјал за широк спектар на апликативни...

 • Различни апликации на C17510 Берилиум бакар во различни индустрии

  C17510 Берилиум бакарот е легура со високи перформанси која најчесто се користи во различни индустрии поради неговата единствена комбинација на својства, вклучувајќи висока јачина, добра спроводливост и одлична отпорност на корозија.Неговата разновидност и издржливост го прават идеален материјал за широк спектар на...

 • Типична апликација за C17500 кобалт берилиум бакарни легури

  C17500 Берилиум бакарот е разноврсна и со високи перформанси легура која наоѓа бројни примени во различни индустрии.Неговата единствена комбинација на својства, вклучувајќи висока јачина, спроводливост и отпорност на корозија, го прават идеален материјал за употреба во широк опсег на апликации.Во та...

 • C17500 Берилиум бакар: својства, апликации и безбедносни размислувања

  Берилиумските бакарни легури се високо ценети поради нивната исклучителна комбинација на цврстина, електрична спроводливост и издржливост.Една таква легура е C17500, позната и како берилиум никел бакар, која е позната по својата одлична обработливост, висока спроводливост и добра отпорност на корозија...

 • C17510 Берилиум бакар: Преглед на неговите својства и апликации

  C17510 Берилиум бакар: Преглед на неговите својства и апликации Берилиумскиот бакар, познат и како BeCu, е легура на база на бакар која содржи мал процент на берилиум.Еден посебен тип на легура BeCu, C17510, е познат по својата висока јачина, добра електрична спроводливост и одлична ...